INTERIEURINRICHTING OP MAAT

De inrichting van uw keuken of leefruimte bepaalt de sfeer in huis. Wij begrijpen dat iedere klant zijn eigen wensen en stijl heeft. Onze kracht zit in ons maatwerk. Houdt u van een moderne of strakke stijl? Of vertoeft u liever in een klassiek of landelijk interieur? Wij vertalen uw geliefde stijl in een maatwerkinterieur, met binnenschrijnwerk en een interieurinrichting die naadloos aansluit bij uw wensen. Zo ziet uw interieur er niet alleen perfect uit, zo voelt het ook.

MEUBELEN OP MAAT

In eigen atelier vervaardigen onze ervaren vakmannen maatkasten en andere meubelen op maat. Hiervoor werken we enkel en alleen met duurzaam kwaliteitsmateriaal, zoals MDF, melamine, High Pressure Laminate (HPL) en massief hout.

VLOEREN EN WANDEN OP MAAT

Geen maatwerkinterieur zonder gepaste vloeren en wanden. Volume+ zorgt voor houten vloer- en wandbekleding op maat van uw interieur.

OFFERTE OP MAAT VOOR UW INTERIEURINRICHTING

Een specialist in maatwerkinterieur? Volume+ is van alle markten thuis! Vertel ons uw wensen en vraag meteen uw offerte aan voor uw interieurinrichting op maat. Uw interieur verdient onze volledige aandacht.

Vraag een offerte aan